Academische Kwartiertjes op 19 april

Minisymposium over de toekomst van het hogeronderwijsbestel en publicatie van het tweede boek in de Expertisereeks

Wij nodigen u uit om op 19 april 2012 deel te nemen aan het minisymposium rond de presentatie van Academische Kwartiertjes - Sporen door het hoger onderwijs. Dit nieuwe boek van Peter Kwikkers is deel 2 in de Expertisereeks.

Hart voor goed onderwijsbestuur
Peter Kwikkers is hogeronderwijsadviseur en jurist. Hij denkt na en schrijft over de regels die gelden voor het besturen van het hoger onderwijs. De actualiteit laat zien dat stof tot nadenken op dit terrein ruimschoots voorhanden is. De discussie over de kwaliteit van beleid en bestuur woedt in alle hevigheid. De denkoefeningen van Kwikkers zijn altijd gericht op analyse van empirie met het oog op verbetering.

Plaats en tijd
Fulcotheater in IJsselstein - 19 april van 16.00 – 19.00 uur. Het Fulcotheater heeft prima parkeergelegenheid en via de sneltram een goede verbinding met station Utrecht CS.

Sprekers

De middag wordt omlijst door sfeervolle livemuziek.  De netwerkborrel biedt natuurlijk gelegenheid voor ontmoeting en gesprek met bekende en nieuwe onderwijscontacten.

Deelname
Schrijf u nu in voor dit minisymposium met de lancering van Academische Kwartiertjes - Sporen door het hoger onderwijs door aanmelding via administratie@expertise.nl en overmaking van € 65,- (inclusief btw) op nummer 1318.53.252 onder vermelding van 'symposium'. Daarna ontvangt u een bevestiging en bewijs van betaling. Vroegboekers (tot 2 april) betalen slechts € 55,- voor deelname. (Toegangsprijzen zijn inclusief boek).

Met vriendelijke groet,

Francine ten Hoedt, Laura ten Hoedt, Mathieu Moons

Meer informatie? redactie@expertisevisieblad.nl

Naar publicatielijst Naar boven

View Peter Kwikkers's profile on LinkedIn

HO-Management

De WHW in de toekomst